Notícies NEO

NEO Nova Energia d’Osona en un estand a la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1537371577868{padding-right: 0px !important;padding-left: 0px !important;}”][vc_column_text]El Consell Comarcal d’Osona té un estand a la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible que es fa aquests dies al Recinte Firal El Sucre, on es pot trobar tota la informació del projecte NEO Nova Energia d’Osona.

En el marc de la fira s’han programat altres activitats com la de dissabte, 19 de febrer; de 9 a 14 h, en què es farà una sessió de treball i tallers que, amb el nom “Les cooperatives energètiques a Osona”, és adreçada especialment a socis i sòcies de les cooperatives creades o en procés de creació; a electes i persones treballadores de l’administració local relacionades amb la transició energètica.

El president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez i la vicepresidenta 3a, Margarida Feliu han acompanyat la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, l’alcaldessa de Vic i d’altres autoritats durant el recorregut per la Fira.

A la fotografia, les autoritats a l’estand del Consell Comarcal d’Osona.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]