Notícies NEO, Notícies OTC

Jornada “Noves eines per a la transició energètica”

L’emergència climàtica i la crisi energètica han posat en evidència la necessitat d’assumir el repte de la transició energètica per part de tots els actors de la societat, i en particular, dels professionals de l’arquitectura i l’edificació.

Un repte ingent que alhora obre noves oportunitats amb l’aparició de DATADIS i de softwares de control i monitorització a baix cost i alta escalabilitat.  Noves eines que potencien els serveis existents en l’avaluació i la simulació energètica d’edificis, però que alhora, també permeten generar nous serveis professionals basats en les tecnologies de la informació, l’analítica energètica, la telegestió.

Conèixer experiències d’èxit, reals i properes, ens ajudaran a comprendre quin és el potencial d’unes tecnologies que avui ja tenim a l’abast i que tenen el potencial de canviar la nostra manera de veure l’energia als edificis.

Programa

 • Introducció  15’
 • Monitorització energètica:
  • Campus UPC i 20 Equipaments Municipals  20’
  • Consorci Vall del Ges, Orís i Bisaura
 • Telegestió energètica _ 150 Equipaments a la comarca d’Osona   20
  • Agència Local de l’Energia d’Osona
 • Monitorització del consum en habitatges: edificis cooperativa ‘Sostre Cívic’  20’
  • Arkenova enginyeria
 • Modelització i simulació energètica _ seu de l’Ajuntament de Torelló  20’
  • Suno enginyeria
 • Precs i preguntes

Adreça: Plaça Bisbe Oliba, 2, Vic

Localització: Presencial

DemarcacióVic

Data d’inici: 6 Jun 2023

Durada: 2 h

Horari: Dimarts de 18:00 a 20:00 h

Cost: Gratuïta i oberta a tothom

Més informació: https://www.escolasert.com/ca/calendari/jornada-noves-eines-la-transicio-energetica